Ahad, 2 Disember 2012

rumah : ambil kunci

Reaksi: 

alhamdulillah
target kami untuk tahun ni tercapai
terima kasih Allah

aritu kami laki bini g SRB amek kunci


inilah ghuper kunci kami :)



teratak kami
dah berangan nk tanam pokok lidah jin..hihi


*abaikan kawan suami yg gelap itew*
dapur kami..
akhirnya hajat tercapai bila nk cari umah yg dapur terselindung dari ruang tamu
toilet untuk ruang bawah pun terpisah dari dapur
camtu jugak tempat nk letak mesin basuh
n wet kitchen kami yg letaknya di belah kanan

bahagian yg memisahkan dapur dan ruang tamu
senang..dah siap pasang tile sampai atas
tak payah pening2 nk cat dapur lg dah

ruang tamu+ruang makan

erm..tak sempat nk capture byk gambo
ruang atas..bilik..family area
yang seronoknya, rumah ni dah siap2 buatkan stor barang
tak lupa, stor kasut
mudahkan?

terima kasih  abah atas khidmat nasihat itew
jugak pada kak idar..byk bagi kami tips
yela..nk buat something tu, kena tanya org2 yg byk pengalaman
mcm abah kata, dia dulu makan garam dari anak2
 
nanti sambung balik la....

semputtttt...semputtttt
korek sampai licin simpanan laki bini
tahun depan kena pulun simpan balik 
bulat2 mata tgok file rumah

ok..kena jumpa pakar kewangan kami nampaknya ni
abah..we need ur ideassss 
kalau nk sponser boleh jugak..muahahahaha 
ok..suami tak kasi..dia malu


isnin : g kedai nk pasang plaster ceiling&KC

moga dipermudahkan segalanya