Isnin, 31 Januari 2011

hari kedua pun masih tak cukup

Reaksi: 
sehari sebelum balik johor,
 hang jebat, nak baju tu boleh??

 podaci!!amek gambo saya dr jarak dekat!

 yeay~nak balik sebab dah lapar..setelah berjam2 perut memberi signal


bye..nak pulang ke serdang :)

balik ke johor, 
saya alami peristiwa seram

~





moga2 mangsa banjir di Johor, sabar menghadapi qada' dan qadar Nya

Ahad, 30 Januari 2011

sehari saja tidak cukup

Reaksi: 
ouch
sangat penat berjalan
lagi la dalam hujan
.
.
.
.
lapar pun ade
.
.
.
masuk satu kedai berjam2 lamanye


cik buah hati soh pkai topi ni sebab die nk saya jd inspektor gadjet
:)


esok ade sehari lagi, sebelum pulang ke Johor

Sabtu, 29 Januari 2011

geng makan

Reaksi: 

saya nmpak comel kan bile dikalangan kaum ibu

yeahhh
sile kelip mata kalau setuju

sedang makan,
assalamualaikum cikgu siti


errrkkk
mana2 saya tak boleh pisah ngan anak2
kui3


harini saya jd drebar
syiokkk~bile bwk org dlm kereta ramai2
kaum ibu diketuai oleh cik single..ekeke


buah hati?
kalau sayang ye kena tinggal2 kan
:)



jom balik 

Jumaat, 28 Januari 2011

nekad

Reaksi: 
destinasi selepas UPM

insyaAllah

ke UKM pule

:))

moga kali ini rezeki berpihak kepada saya

Khamis, 27 Januari 2011

cuti-cuti cik siti

Reaksi: 
cuti yang sungguh pack

macam2 destinasi saya nak pergi

..

jumaat : berjimba bersama anak2

sabtu : kenduri kawen kawan kat bukit mahkota : konvoi:

ahad : kajang-nilai-KL

isnin : balik johor yang best

selasa-jumaat : bercuti bersama mak dan abah - yeay!

sabtu : g kenduri kawen 2 destinasi

ahad : bermalasan di rumah sampai lebam

isnin : johor - smkSS..trus masuk kelas

..

sungguh sibuk cik siti kan?

Rabu, 26 Januari 2011

oh encik suara

Reaksi: 
saya tak demam
saya tak batuk
saya tak selsema


suara yang merdu, dah hilang tibe2

ishhh~

semalam hilang 50%

tp harini

100% hilang!!!!!

uishhhh~cmano nk masuk kelas ni

.......alkisahnye....

johan wijaya, kelas 2 Dedikasi, hilang suara minggu lepas
masa saya dlm kelas die, saya gelakan die
kui3
jahatkan

semalam masuk kelas die,
die gelakan saya

siap cakap
cikgu, cikgu nk tiru saya eh

waaaa~

harini saya berdebar, saya ade meeting penitia
nak ckp pe ngan ahli2 panitia ek bile xde suara
dah la ketua panitia

hadoooooiii

oh encik suara~
yang kurindu, yang kusayang, yang kupuja
~

semakin berdebar bile harini kena buat projek kayu


ooooooooohhhhh!!!!!!!!!!

cmano ni nk bg arahan bile suare xde langsung????



ade yg ckap

cikgu, jgn jd cikgu disiplin la
cnfirm...suara ade balik
:))

errrr~encik penolong kanan 
boleh kah saya tarik diri??

Isnin, 24 Januari 2011

xde tajuk

Reaksi: 
If you love somebody, let them go. If they return, they were always yours. If they don’t, they never were.

Ahad, 23 Januari 2011

satu ketika

Reaksi: 

errr..awak, cikgu ke

hurm...nape tanye?

errrrr..macam budak2
(huh..ayat nak mengorat la 2)






::


psssttt : saya rindu kamu la musyuk

Sabtu, 22 Januari 2011

takdir yang tak mampu dilawan~

Reaksi: 
andai itu yang tersurat untuk yang tersirat
saya akur

andai itu yang tertakdir
saya akur


saya akur 


saya akur


saya akur


erk..bukan burung tekukur yek..muahaha

mungkin ada hikmah disebalik 'kelewatan' ini

insyaAllah :))





Khamis, 20 Januari 2011

senyum

Reaksi: 
td dah deal
nk jumpa kawan lama

sangat2 lama

yeay!
sok balik sekolah die nk dtg amek


saya amek kat umah eh..lama tak sembang sama
:)

die pakai baju no 11

.
.
.
excited ni!

Rabu, 19 Januari 2011

kerana mulut~

Reaksi: 



kalaulah lidah bertulang, mungkin xde stress untuk hari ini

Selasa, 18 Januari 2011

bile mood nak menyapa datang

Reaksi: 
hai lalink~

hai perawan~

hai cinta~

hai sayang~ 

hai sweetie~ 

hai....... :))

Isnin, 17 Januari 2011

warrggggghhhhh~~~~

Reaksi: 


sila abaikan gambar sekadar hiasan ini

ohoiii~due date dah dekat!

kisah cik siti dan encik abu

Reaksi: 

saya ade teman..
teman tersayang bile kat meja

nama dia, encik abu

hari2 encik abu senyum...cool~

dah 3 minggu baru saya nk kenalkan meja saya yang hari2 hore
ye la...buku la, fail la, botol air la..



meja saya kat belakang..meja ketua panitia
hoho...tak syiok sebab tak dapat bergosip


bile budak cari, saya semunyik~hot kan?

Sabtu, 15 Januari 2011

kegembiraan berganda2 kuasa dua

Reaksi: 

tahniah berdouble2

('',)

kami mahu cop bulan 5 boleh??kikiki

Rabu, 12 Januari 2011

permulaan pada hari sabtu

Reaksi: 
15 januari 2011

mesyuarat agong kadet bomba

.
.

ye..sangat tidak sabar mahu beraktiviti


tahun ni azam nk bawak kadet naik gunung

doakan ye usaha saya berjaya :))

Ahad, 9 Januari 2011

en checklist

Reaksi: 
saya baru belajar
buat CHECKLIST!!

muahaha

banyaknye kena pikir
huh

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
errr en checklist, dr mana mahu mula
johor atau selangor kah?

Sabtu, 8 Januari 2011

santai~

Reaksi: 
1st task
cari tempat untuk family day


.
.
memandangkan saya belum ada keluarga, maka saya yang cari tempat
.
.
.

puas tanya,
saya jumpa satu tempat
macam2 boleh buat, outdoor, indoor

teratak hijjaz, putrajaya
.
.
okeh..saya pilih tempat ini 

:))


sejuk mata hitamku

lusa..paper work atas meja

Khamis, 6 Januari 2011

bila mood kerja sudah terlalu melambung sampai terlompat2

Reaksi: 
saya semak jadual

hoho
terbeliak mata

sabtu :
1. meeting akademik - sebab saya KP
2. meeting KOKO - sebab saya guru penasihat bomba
3. meeting Kelab Guru - sebab saya P. S/U


meeting disiplin bile pula eh..hoho~

hari2 anak dara yang comel ni kena tutup pintu bilik guru..huh, sapa2 yg mahu teman?

rindukan waktu rehat macam ni


:))

tp kalau rehat lama2 pun xbest


Isnin, 3 Januari 2011

bila mood kerja melambung tinggi

Reaksi: 
ade banyak cerita nak tulis
.
.
.
.
.
.
tapi
nanti2 la ye
.
.
.
.
.
.
.

sebab sekarang tengah sibuk
ngan yuran, disiplin, smm
muahaha



tapi
first day saya sangat seronok

yeay!!!!
saya suka kerja saya
suka amat sangat



:))
moga keseronokan ini berkekalan
insyaAllah

Ahad, 2 Januari 2011

bismilah 5

Reaksi: 


saya tengok tb malam2 sebab tak boleh tido
.
.

saya tgok ceramah ustad fauzi, dan tertarik dengan ayat yang dia sebutkan di atas
.
.
.

trus cari en google
ok
macam2 fadhilatnya

.
selamat beramal
.

Sabtu, 1 Januari 2011

di hari pertama 2011

Reaksi: 
fuhhhhhh~
sengal segala sendi dan otot kaki
..
..
..

seawal pagi dah keluar atas alasan 

1. bayar duit kereta pada encik ambank
2. hantar kereta g servis kat seri kembangan

..
..
..

duit kereta selesai
tapi
sampai kat pusat servis, DITUTUP
okeh
padan muka sebab tak mo call dulu

..
..
..

balik rumah,
siap2..trus g USJ
okeh..hampir  3 jam di situ
meronda2 sampai tersesat kan~
..
..
balik rumah,
siap2..trus g cheras selatan pulak
haha
terjumpa kawan lama
dah ada baby boy
:))
..
..
..
tetiba tertengok ini cerita

saya gelak kuat2 dalam panggung

hahahahahahaha
kuikuikuikuikuikui
kihkihkihkihkihkih

erk...saya bayar tiket ok
:))
kuat mana pun saya gelak, org sebelah lagik kuat!

baliknya, ingat nak g Alamanda
makan wafer yang gebu
tapi 
dah pergi ke La Boheme
okeh..sudah kenyang


trus pulang ke rumah dan mahu tido

~
okeh..esok azam baru nak mula...kalau jalan2 xmo bawak purse