Selasa, 30 November 2010

musim kawan kawen

Reaksi: 
buat teman2 tersayang,

happy wedding day
~
sangat seronok bile tgok kwan2 dihias cantik2
somoga ikatan ini sentiasa dilimpahi kasih sayang berpanjangan

~suhana salmy~ 



~norhazwani~


5hb : Senawang
12hb : kuantan, Pahang

saya?
mak dah bagi lampu ijau
(^_^)

Rabu, 24 November 2010

upgrade!

Reaksi: 
saya dapat berita baik!
perodua nk buat sale
wahhh...harusssss grab cepat2

saya nk upgrade cik albab tersayang
nak pasang spoiler yg penuh
nk pasang body kit :))

yg sedia ada????
hanya spoiler xpenuh
body kit xde..
al maklumla..saya beli yg premium
tapi tetap syukur~alhamdulillah punya kenderaan sendiri



spoiler separuh
dan
xde bodykit
tapi tetap cumel tau


okeh..ini versi upgrade saya
ade bodykit dan spoiler sepenuhnyer
paling penting, barang ori dari perodua..kui3

duit??
sob..sob..
beribu jugak la..
macam abah kata
..duit macam janggut, harini cukur, esok tumbuh lagik..

:))
misi cuti sekolah bermula!
alhamdulilah..rezeki dari Yg Maha ESA

Selasa, 23 November 2010

..dan percutian terus bermula~

Reaksi: 




yeay!
mmg gila masuk panggung
muahaha


mak abah..sowi tak dapat balik
mak gantikan dulu ngan Nilam ek
hehe

Sabtu, 20 November 2010

.r.e.u.n.i.o.n kami.

Reaksi: 
28 nov 2010
mak soh balik umah
sebab akak saya balik umah
dan saya tak perlu drive keseorangan

saya cakap kat mak
next week ek mak masa cuti awal muharam
saya nak ke tanjung karang
:)

okeh
buat suhana dan pasangan
nantikan kunjungan/serbuan kami
BPSP n d rombongan

 okeh
saya n d BPSP group


 jemputan 28 november ni

tgok 2
masa dia bertunang, saya yang berdebar :))


tengah berkira2..bape kete ek nak gerak????
tak sabar nak buat sepraisss~

..dan percutian pun bermula~

Reaksi: 
harini saya mula bercuti
bercuti dari papan putih dan marker 
bercuti dari bilik yg dipenuhi anak2
bercuti dari bunyi loceng yang berbunyi setiap 30 minit


okeh
saya sangat teruja bila mahu menghabiskan duit


1st round
saya ke PD
weeee~syok weh bile mengimbau kenangan
masa orentasi nk jd fasi UPM
menangis2 dok carik bendera kat pantai..
:))



masa ni terjumpa ex~student saya yg kat mambau
mohd syafiQ
heee~rindu tau cikgu kat kamu


sebenarnya saya ke melaka
amek adik saya kat UTEM

jalan2, singgah PD jap
weh!mmg terasa serehat-rehatnye (ade ke word ni?)

tgok 2, dia bercerita 
saya dok dengar dan layankan je la

adik saya???
dia jd camerawomen la
~



sebagai upah amek dia..kui3
(''.)

:bodyguard kami:

:adik saya:

next :
nak ke tanjung karang
(kawan kawen)

nak ke bukit merah/telok cempedak
(bercuti abiskan duit)

cameron highland 
(cari stok bunga ros dan bercuti)

nk balik johor
(bersantai)

Khamis, 18 November 2010

Rabu, 17 November 2010

bila..

Reaksi: 
bila takbir bergema,

saya rindukan rumah saya
saya rindukan suasana rumah saya
saya rindukan kemeriahan rumah saya


saya rindukan segalanya tentang rumah saya

bilakah akan tiba masa untuk saya pulang???

bila dah kat umah
memang takde istilah BOSAN~
percayalah
rumah saya best!

hari2 boleh main roller coaster !

nex week, start kreta
trus drive balik JB...ok kan??

Isnin, 15 November 2010

sabtu dan ahad punya cerita

Reaksi: 
Sabtu


jamuan kelas 2 Kreatif
pizza hut, mines
syiokkkk~sayang korang seme
tahun depan jage disiplin, jage diri elok2
all d best for ur upcoming PMR

 (ehsan gambar drp : Yasirah Yusoff)

Ahad



camping bersama mak dan abah



sangat seronok..makan, makan, makan


(",)

Jumaat, 12 November 2010

:))) <-----saya rasa saya comel bila tesenyum...weee~

Reaksi: 

senyum yang ikhlas dari hati
merupakan penawar segala kesusahan
insyaAllah

saya tak mau emosi2
saya tak mau marah2

moga Allah buka hatinya untuk bertaubat
dan
kawan2, doakan saya
doakan saya dapat tunjukkan kebenaran dari segala fitnah ini

Khamis, 11 November 2010

sila pejam mata ketika membaca dan imagine kalau kamu ditempat saya

Reaksi: 
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

sangat sangat sangat kecewa
..
..
terima kasih daun keladi

Isnin, 8 November 2010

.t.u.n.g.g.u.

Reaksi: 

berapa lama mestiku nanti
sinar cahaya matamu
gemerlap bagai bintang menghiasi malam
malam yang menghukum diriku
..
berapa lama perluku tunggu
lontaran suara dari bibirmu
memecah hening taman taman syurgawi
pada sebuah hati yang sepi
..
penantian suatu siksa yang tidak tertanggung
oleh tubuhku yang kering dan layu
kepastian suatu penawar dalam suka dan duka
yang meniti hidupku
..



(mode : keliru)

Sabtu, 6 November 2010

part 1

Reaksi: 
harini 
kami sekeluarga pergi ke banting
umah besan mak saya

~

kepada Nur Azimah Mohdd Idris dan pasangan
Selamat Pengantin Baru
semoga ikatan yang baru dibina di dalam redhaNya
amin



lama gak la bersantai umah besan mak saya
makan..makan..makan


okeh..kami nak balik pergi berjalan2 :))


baliknya, saya mandikan arissa
dan hasilnya....

tadaaaaaaaaaaaa!!!

dia sangat hepi walaupun mak dia ada kat banting~
weeeee

Khamis, 4 November 2010

kesayangan saya

Reaksi: 
esok mak dan abah nak datang
sebab ada majlis kawen kat banting
weeee
suke2...rindu sangat2 tau kat parent saya


rindu masa2 makan beso cam ni 




 d only makcik yg selalu ingat dia sebaya ngan kami~



 ngan mak saya...saya nampak comel kan


 abah kami~weee

Rabu, 3 November 2010

bila bersama mak dara ~

Reaksi: 

harini cik siti cuti
5 hari punya cuti sempena nak depavali
pada anak2 saya yg sambut depavali
happy depavali day~

nak balik JB
erkkkkk...xmo dah
sebab mak abah nak naik sini..
so,
saya tunggu je la dorang kat sini

harini
kami hanya saya anak dara 
menghabiskan duit masa berjalan2
sesekali menghilangkan tensen..ok la kan~



bila hati senang,
semenya akan menjadi mudah

:))



esok
nak g key in markah
pastu
maybe akan ke cheras selatan
nak habiskan duit lagi

sapa nak join saya?

Isnin, 1 November 2010

cuti2 cik siti

Reaksi: 


nak g relax
nk g sejukan hati
sejukan mata

jauh dari suasana kota
~


jgn ganggu cik siti
mentang2 la cuti start hari rabu

hua hua hua

sape nak ikut??