Rabu, 30 Mac 2011

dot dot

Reaksi: 
.
..
...
....
.....
......
.......
........
.........
..........
...........
tersentuh
...........
..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.

Selasa, 29 Mac 2011

kamu~

Reaksi: 


dari jauh
cikguuuuuuuuuuuuuu~
kemudian dia peluk saya

dalam ramai2 pelajar saya
hanya dia yg berani buat macam 2

bile dimarah, dia akan lari
bile waktu makan, dia akan bagi saya makanan dia..ajak kongsi
bile nampak saya, dari jauh dah melambai dan kata lama tak nampak walaupun hari2 nampak

dan paling penting
dia tak pernah ponteng kelas saya
dan sangat penting
saya tahu, dia sayang saya
:))

dan tersangat penting
saya gembira bila mahu pergi kerja


Jumaat, 25 Mac 2011

bunga tangan DIY

Reaksi: 
minggu ni nak cari kristal
sebab, ari 2 tgn gatal2 g tenet ngan en goggle
pastu jumpa ni

~haih~

mmg sangat berkenan
dalam hati nak DIY bunga tangan
takmo fresh flower..sebab terasa rugi
so
nekad nk buat sendiri bunga kristal ni


sangat cantek

pun cantek

ni pon boleh tahan

owh..speechless 

kalau tanya encik sinta, mungkin die akan kate : mane2 la yg ok..cik tak kesah:
maka dengan itu, ikut kata hati tapi masih berdasarkan budget
saya mahu BUNGA KRISTAL

takde aksi2 baling bunga
kalau tak, cnfirm benjol kepala kawan2

merelip2 si merah ni


dan ini mungkin sesuai untuk geng kendarat mak


okeh..jalankan misi ye cik siti


( source : encik goggle )

Khamis, 24 Mac 2011

cik huda jadi tunangan orang..bukan jadi kunang-kunang

Reaksi: 
ha, kali ni story panjang sket
gambo pun banyak
ye...saya tahu kami mmg santeq
:))

20.3.2011
nasib saya dalam mud bercuti
cuti sekolah kan...korang ade??haha

memule terasa macam xbole g
yela..plan nak balik serdang, hari jumaat
kekonon nk study..kan nak exam
tapi bile pikir2
cik huda ni super duper BFF
xkan xnk g lak kan..tak baik, nanti die menangis

dipendekan cerita, saya, cik lin dan cik jijah
ala2 rombongan mak limah, g serbu taman rinting


waaaaaa~HUDA, KAMU SANGAT SANTEEEKKKKKK~


 mak andam..awal2 dah kena buli bedakan tangan die..haiyoooo

 pose pertama..siap2 solek, saya mintak die posing cam ni
::huda tunggu ko sim::
jahat x kami :p

antara pose2 wajib :))amek berkat kononyer
eeee~kalau nk berkat g mintak kat ibu uda la kan  

 sesi sarung cincin..ade babak air mata T_T

 cik huda nk tunjuk cincin..eleh, nanti ko, aku tunggu bulan 9 nk kalahkan ko
muahahaha

::kami yg lawa::


masa dah nak balik, ingatkan dapat jumpe azhar
tunangan huda
tapi, tunggu punya tunggu, xdapat jugak

so, 
azhar, ko jage huda bebaik
kami doakan ko dan huda selamat dunia akhirat
eh, macam ucapan besday lak

silap2
~
semoga ikatan ini di dalam limpahan illahi
dan
berkekalan ke jinjang pelamin
insyaAllah 
:))

edisi broga 2

Reaksi: 
kembang kempis..kembang kempis
huish~
macam tak cukop oksigen dibuatnye
faham2 la, minggu lepas dah cuti sekolah, naiknye trus g induksi
fuhhhh~
cam tak cukup tanah nk berjalan..nk kena setel ape yg patut

truuuttttt..truttttttt
bukan bunyi kentot ye
cik siti, nk tgok la gamba g Broga
ok2..pas akak balik induksi, akak upload k..tp jgn geli lak tgok aksi2 comel akak
kui3
dan seperti dalam perjanjian..jom layan beberapa aksi kesukaan saya kat bukit Broga
zasssss~

dalam perjalanan..jgn tertipu dgn aksi kemesraan konon2 :p

antara scene perjalanan mendaki Broga

 dengan cik pah..knape ye saya nampak tinggi??

 gambar berseni katenye..lubang idung pun xboleh nampak

cik pah dan DD

 konon2 gagah tp dh terasa nk guling2 sebab kepenatan

encik sinta :))

bagaikan cik sinta mengejar bayang2 cik siti :)

inila yg dikatakan dating secara sihat :p
kan best
keluarkan peluh sambil berdating secara berkelompok
ekekeke

sedikit review tentang bukit Broga
1. jauhnye nak sampai ke puncak bukit adalah 1.7 KM
2. ketinggian hanya 400m
3. berdekatan bukit Broga, ade gunung Tok Wan
4. kalau parking kreta, kena bayar RM2


::
next entry : cik huda menjadi tunangan org
::



Khamis, 17 Mac 2011

tukang snap

Reaksi: 
mencari photog yang berada di sekitar JB
di JOHOR BAHRU ya

yang saya ada, KAJANG, PUTRAJAYA, PUCHONG
tapi
saya nak JOHOR BAHRU

saya ada beberapa list name
tp
masih lagi nak mencari
range harga dlm 2k

kawan2, kalau ade sila sms saya ek
terima kasih
~

abg saya??
dia tak mahu jd OP
sebaliknya hanya backup aje
alasan dia, nk melayan tetamu juge 
mmg sungguh tragis~nak save budget pun xleh

~

::so, bile dah keluar duit ribu2, mestilah nak yang puas hati kan::

Sabtu, 12 Mac 2011

kalau boleh

Reaksi: 
boleh tak kalau cakap dah TAWAR HATI

boleh tak kalau cakap dah TAK SERASI

boleh tak? 

boleh tak?

boleh tak kalau cakap boleh buat PILIHAN



~
mode : duit ku akan terbang lagi

edisi broga 1

Reaksi: 

broga yang sungguh best!!!

nanti saya cerita lg ek :p

nak tdo sebab kepenatan yg amat

apa yang saya boleh kata : subahanAllah, indahnya ciptaan Allah

Rabu, 9 Mac 2011

saya bahagia punya kamu..bukan satu tetapi ramai :))

Reaksi: 

sebelum mula cerita..harusla letak gambar tuan tanah :)

dicandid secara haram!!nampak debab

kakak gosip :))

ape ye yang saya nak cerita??
:))



inilah dia anugerah terindah dalam hidup saya
alhamdulillah


saya bahagia punya mereka


sesi latihan rumah sukan 

budak sehat..yeay!


walaupun banyak duit, belum tentu dapat beli kebahagiaan ini :))

Ahad, 6 Mac 2011

pengantin lagi

Reaksi: 

selamat pengantin baru kak tim dan panjang a.k.a hairi

:)

kawan masa di UPM, 
saya kenal kak tim sebab jiran bilik 
saya kenal panjang sebab kami join naik gunung sama2



::

semoga ikatan ini dilimpahi dengan kasih sayangNya

Sabtu, 5 Mac 2011

hari sabtu cik siti

Reaksi: 

Alhamdulillah..selesai sudah program kem smart solat
suke sebab
dapat sambutan yang hangat daripada para pelajar

macam2 pengisian, antaranye
:cara mengambil wuduk:
:bacaan dalam solat:
:pergerakan dalam solat:
:rahsia kusyuk dalam solat:

insyaAllah, moga2 ramai yang mendapat manfaat

cik siti dan syara..penolong kelas saya :p

 semak bacaan 

antara yang hatinya dicuit olehNya untuk hadir



baliknya, saya ke Hospital Serdang
melawat anak sahabat saya


"acik doakan semoga alya cepat sehat macam biasa"

::

drebar bertauliah

Jumaat, 4 Mac 2011

hari membebel

Reaksi: 
tadi saya membebel..bebel puas2
budak2 kelip2 mata..masing2 diam
agaknye dalam hati dorang cikgu ni period ke ape??
ape taknye..lakaran gambar kompos macam **** geram!!!


next week, saya nk ajar tentang mesin jahit
awal2 saya dah beri tajuk, baca kat rumah

sape yg tak boleh label
haaa~seperti biasa ye




mode : menjahit manik dengan bersemangat!

Rabu, 2 Mac 2011

suke

Reaksi: 

theme : cinderella yang hilang kuda :)