Jumaat, 20 November 2009

perasaan yang sama

Reaksi: 

~seriously i miss dis moment badly~

kalaulah kite boleh jump ramai2 lagik macam dulu..saya janji saya takkan ajak korang gadoh2
tapi
kan kamu semua dah cop saya "siti si kaki gaduh"
so
tak sah kalau kite xgado2
ingat lagik x
mase kite semua g terengganu
main2 atas batu pastu zaki tarik beg far
makan jambu kongsi2 ngan semua
meri men air laut
lari2 kejar kemre
mandi reramai kat masjid
tapi
setiap pertemuan pasti ada perpisahan bukan???

saya teringat2 pada malam 12.3.2009
dari situ saya tahu
saya dan kamu sangat sayang pada sebuah erti persahabatan

~rindu kamu semua~

dedicate lagu seindah biasa by siti nurhalijah kat korang seme

Rabu, 18 November 2009

2012..??

Reaksi: 

ramai yg kata "best gilerrrrrr..."
tapi yang saya kata.."CGI die sgt power tp ceritanya sangat hampeh!!!!"

*tetiba rasa tak berbaloi-baloi macam saya tengok citer phobia 2*

Ahad, 15 November 2009

tontonan untuk farhana~

Reaksi: 

far..sila tengok gambar ini sebaik2 nyer...

korang ni dah same dah levelnyer..kihkihkih

amat tar = abdullah osman = tengku zulkifli = shaimi azhar

**sila abaikan orang yang paling hadapan**

Rabu, 11 November 2009

cara 'engkau' berfikir~macam LABU!!!!

Reaksi: 

saya tak puas hati..sangat2 tak puas hati.rase macam nk tumbuk muke dia sampai hancur~ohhhh kalau la saya boleh jadi hulk...HAMPEH!!!!

ish...geram..bukan nak mengungkit tapi sangat geram dengan manusia yang tak tahu kenang jasa dan budi org...wahai manusia~SEDAR LA SIKIT~hidup ini umpama roda..kejap2 kau di atas..kejap2 kau kat tepi dan kejap2 kau akan berada di bawah!!!!

mungkin saya bukan teman seistimewa untuk dating di tengah malam2 buta..mungkin juga bukan teman fevret seksi yang ader 10 anting2 di badan, bukan teman idaman yang sentiasa memahami engkau untuk berkepit memanjang...mungkin pada engkau, saya hanya teman untuk mengadu nasib bile engkau ditimpa masalah, bila engkau sangat2 kecewa~oooh takpe la..mungkin itu 'temAN' yg paling layak untuk saya..jadi macam org bo**h memujuk dan mendengar karangan gila engkau...mungkin bila perasaan engkau semakin lega, engkau mula tak selesa dengan saya...haih...

wahai manusia~saya cuma nak pesan sesuatu...kawan sangat mudah dicari...tapi untuk 'TEMAN' yang sama2 boleh merasa kesedihan engkau..kau pikirlah sendiri...~dan satu lagi, saya sudah teersangattt serik dengan engkau yang memang tak tahu mengenang budi org~ ok terima kasih untuk segalanya...baik saya pegi PD dan naik banana boat dari berfikir pasal engkau

*jgan pikir saya tak boleh ada kehidupan yang sungguh bahagia~

Jumaat, 6 November 2009

semalam

Reaksi: 

semalam saya ke alamanda..pas balik dari temuduga yang tak terduga~pusing2 jumpe syawal(rakan sekolej merangkap rakan sefakulti) pastu kami bertiga decide nk tgok cite phobia 2..

masuk dalam panggung, kami duduk sit yg paling seronok..hihi..bile cerita bermula..hati saya jadi tak sedap..tiba2.."oh  **b*" saya menjeling rakan di sebelah..diamkan je la..cerita ditonton dengan kyusuk..tiba2 "arghhhhh  *****" saya pandang sebelah..tak puas hati.."epi..yg ko jerit2 ngalahkan pompuan nape???" syawal gelak2 pandang epi..mungkin geli hati sebab epi yg beria2 nk tgok citer ni..last2 die yg menjerit2 =)..saya pula hanya melihat skrin melalui celahan jari..hihi..seram~tapi tak lah sampai menjerit macam si epi ni...kesian die T_T


**sang jejaka kena g kursus 3 minggu~haih~


Ahad, 1 November 2009

tunggu

Reaksi: 

semalam saya tunggu

hari ni saya tunggu lagi

apakah akan ada hari2 seterusnya yang saya kena tunggu..??

**ish..bedebarnyer tunggu 5 nov 2009**