Khamis, 21 Januari 2010

::tiada sempadan usia::

Reaksi: 
kini kita berdua
megah merantau masa
engkau dan aku sama
:tiada sempadan usia:

entah nape, saya suke ngan lirik ni~mungkin sebab persekitaran kerja saye yg rate2 nyer "senior2" belaka...ye lah..dlm ramai2 190 org guru, saye yg paling muda dan masih bujang!!!ooooo~syiok nyer ble dorang pnggil saye adik...erk..adik ke??layankan je~lalalala

jiran meja saya, si Darwis yg baru saje turun dr pelamin(kire majlis nye dh selesai) pastu si Firdaus dan tak lupe wat kak endon yg terlalu sayangkn saya sampai x snggup berjauhan nmpaknye...hehe..ampun ye kak =) kdng2 bile saye ada waktu free, saye suke duduk dan pandang semua org sebab meja saya berdekatan dengan pintu dan mnghala ke semua pelosok bilik guru...(men mata pon boleh tau)..mcm2 karenah yg saye nampak..mcm2 ragam yg saye perhatikan dan kadangkala mereka buat saye tersenyum sendirian..ape dia??hehehe biarla saya bergosip sendirian dengan hati saya =)

oh tadi, saye duduk di surau sementara nak menunggu waktu ke kelas 1 rasional..saye belek2 gerobok IKEa yg baru...putih warnanya..dan saye berfikir~eloknya kalau keikhlasan itu boleh diukur dengn warna..dan akan muncul di balik muka dan seterusnya senario di bilik guru mungkin akan lebih ceria dan bewarna warni kan??

::betul la apa yang dikatakan...kita akan diberikan dengan apa yang kita perlukan, dan bukan apa yang kita inginkan kerana Dia lebih mengetahui ::
~syukur~