Jumaat, 6 April 2012

ape itu rewang

Reaksi: 
hari tu cerita2 ngan budak
ye la waktu relief..beborak la bg elak bosan
cerita punya cerita
terbukak pasal kenduri sendiri

anak 1 : cikgu, rewang tu ape?
anak 2 : cikgu, rewang tu xsama mcm katering ek

walah..walah..walah
kesian budak tu
saya tak explain pepanjang

cikgu : awak balik rumah..tanya mak ek..lusa nanti kita sambung..cerita pulak ape yg awk dapat

tapi saya nk tepek kt blog
waduhhh..rindu masa2 jadi ratu 3 hari
jumaat : nikah
sabtu : berzanzi
ahad : resepsi

jom2 

 paper bag untuk lelaki

 malam berzanzi


 guru ngaji saya *abaikan budak demok itu*

 nampak tak belon kelabu tu?ok pengantin yg pasang sendiri

 cupcake *adek lelaki yg buat* kena bg upah raket badminton

 kotak buat isi cupcake

 sempat berpesbuk ngan bekas kekaseh..muahahahaha
ayat last : aku doakan kau bahagia
cheewah

 org suruhan dr melake okeh

tukang masak *terima kasih cik oman*

adek lelaki bongsu n perempuan bongsu *veragaaaan*

bakal pengantin bulan 5 ni..nk peti ais ke bang ngah?

 banner yang dicas pada harga rm 12 sekeping *bos abg ngah*

 pak anjang n pak cik *baju sponser dr Batam ok*

 mak long * abaikan budak demok itu juge*

rindu kt kg :(


bakal kakak ipar



lagi rindu budak demok ini *kena paksa pakai pink pun die rela*